Hirdetés
      • Lapos szemölcsök az orrnyergen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktor Nő/Úr! nekem lapos szemölcsim vannak az ornyergemnél és közvetlenül a szemem fölött az orrhoz közellebbi részén.egiferon gélt kaptam rá 5 napja használom és inkább jobban látszódnak(nagyobank tűnnek) mint mielőtt elkezdtem volna használni. Így hat az egiferon gél? Ez normális? Hagyjam abba a kezelést?

        mivel lehetne még sezmnél kezelni a szemölcsöket?

        válaszukat előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Egiferon gél csak a fiatalkori lapos szemölcsök ellen jó, melyek általában 5-10 éves gyermekeknél jelentkeznek, ritkábban felnőtteknél, és spontán is gyógyulhatnak. Az Egiferon gél használatakor ezek a szemölcsök kissé bepirosodnak, égő, csípő érzés kíséretében. Amennyiben  az ön szemölcsei nem így reagálnak, forduljon szakemberhez. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 16:25:14; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: