Lapos szemölcsök az orrnyergen

Tisztel doktor Nő/Úr! nekem lapos szemölcsim vannak az ornyergemnél és közvetlenül a szemem fölött az orrhoz közellebbi részén.egiferon gélt kaptam rá 5 napja használom és inkább jobban látszódnak (nagyobank tűnnek) mint mielőtt elkezdtem volna használni. Így hat az egiferon gél? Ez normális? Hagyjam abba a kezelést?

mivel lehetne még sezmnél kezelni a szemölcsöket?

válaszukat előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szemölcs témában

Tisztelt Kérdező!

Az Egiferon gél csak a fiatalkori lapos szemölcsök ellen jó, melyek általában 5-10 éves gyermekeknél jelentkeznek, ritkábban felnőtteknél, és spontán is gyógyulhatnak. Az Egiferon gél használatakor ezek a szemölcsök kissé bepirosodnak, égő, csípő érzés kíséretében. Amennyiben az ön szemölcsei nem így reagálnak, forduljon szakemberhez.

Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász

Kérdés: 2009. május 21., 16:25; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés