• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az én problémám az hogy 17 éves fiú vagyok és homlokbőröm néha centiket ereszkedik meg és ilyenkor elég mély ráncok jellennek meg rajta és a csontól el lehet húznia bőrt kb 1 cm re(ilyenkor az egész fejbőröm"mozgékonyabb/lágyabb")aztán viszafeszül, de a nap nagy részébe megvan ereszkedve és ráncos.mitől lehet ez? ez normális 17 évesen?

        WEBBeteg szakértő válasza a fejbőr témában

        Kedves Kérdező!

        Látatlanban nem tudom pontosan, de valószínűleg kötőszöveti gyengesége lehet, mely az ízületek kóros mozgathatóságával szokott társulni. 

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 14:11:58; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: