Hirdetés
      • Fura pöttyök?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kérdésem az lenne, hogy a 1.5 éves kislányomnak a genitália környékén állandó jelleggel piros pöttyök voltak-vannak, egyből vizeletürítést követően.(csecsemőápoló vagyok, így már sok pelenkadermatitist, gombásodást láttam, kezeltem, de ez egyik sem volt.a körzeti orvos ezt meg is erősítette.). mindenféle krémet próbáltam, de nagy nehezen rájöttem hogy egyedül a hintőpor az ami segít.azt szeretném megkérdezni, hogy amíg pelenka van alatta, addig tudom hintőporozni, de ha majd szobatiszta lesz, és a pöttyök maradnak, akkor mit tudok tenni?

        vagy esetleg ha szobatiszta lesz, akkor már nem lesznek pöttyök, mert nem érintkezik sokáig a vizelet a bőrével?

        estleg ennyire érzékeny a bőre?

        válaszát előre is köszönöm:trigi

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés témában

        Kedves Kérdező!

        Úgy gondolom, ha a gyermek szobatiszta lesz, akkor el fognak múlni a tünetek. Lehet, hogy ún. atópiás dermatitise van, forduljon bőrgyógyászati allergológia szakrendelésre.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-14 08:50:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: