• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő Elég gyakran és a megfigyelésem alapján periódikusan jelentkezik nálam az allergia . Általában hosszan tartó feszültség következtében illetve azt gondolom én. Nem vettem észre sem étrendi sem élemód változást azokban az esetekben. a provokációnál jelzett fém érzékenység ellen tudok védekezni. Nagyon makacs viszkető kiütések szoktak megjelenni ha valamin"rágódom" vagy valamilyen hosszabban tartó problémám van. Önmarcangoló típus vagyok. Szeretném kérdezni hogy okozhatják-e a kiütéseket a fennt említett pszihés problémák illetve az ezzel járó stressz avagy más idegi problémák.

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, stressz okozhat kiütéseket. Próbáljon nyugodt maradni, vagy szedjen egy kis feszültségoldót.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-17 16:11:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés