• Bőrgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr/No! Kb.4 hete eros viszketegseget erzek az egesz fejem es a nyakam tajan.Semmi elvaltozas nem lathato a bor felszinen, vagy pedig a hajban es korpasodas sem talahato..3 hete csak Johnson"s hajsampont hasznalok.Tudomasom szerint nem vagyok allergias, de hat nem szunik meg.Egesz nap viszket, de estere jobban fokozodik es foleg zuhanyzas

        Elore is koszonom valaszat!

        Tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fejbőrviszketés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A viszketés lehet a samponváltás miatt, ezért cserélje vissza a régebben használt samponra. A viszketés enyhítésére lokális steroid oldatot vagy krémet javasolok.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 21:43:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon