Revalid kapszula

Tisztelt doktorok!

21 éves fiu vagyok.Problémáim akadtak a hajammal..hajhullás, elvékonyodás..és ezért  szeretném kiprobálni és ha beválik rendszeresen szedni a Revalid haj és köröm ápoló készitményeket(Revalid kapszula). Ebből kifolyólag azt szeretném megkérdezni, hogy szedhetem e a Revalid kapszulát a többi gyógyszereim mellet. Ezeket  a gyógyszereket szedem napi rendszerességgel.

Tenox 50mg vérnyomáscsökkentő, Zimpax gyomorsav problémákk miatt, Areius, és Rhinocort aqua orrspray az allergia miatt.

Ezen gyógyszerek melelt szeretném szedni  Revalid kapszulát.

Kérem irják meg hogy ez leheeetséges e?!.

Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Igen, szedheti ezek mellett a Revalid kapszulát.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 09., 21:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:40
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás