• Roaccutan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Roaccutant szedek kis dózisban és még elég sokáig kell szednem.21 éves lány vagyok. Az arcom rendbejött de a bőrgyógyász mondta hogy még lehet hogy egy évig is szednem kell mert naponta kétnaponta szedem 10 mg-mal mert nem birtam a mellékhatásokat. Most elég sok fórumot olvasgattam és megijedtem mert azt irták hogy a gyógyszer hatására sokkal hamarabb fogok ráncosodni mert nagyon kiszáritja a bőrt. Alapból nagyon zsiros bőröm van most élvezem hogy nem kell két óránként megigazitani a sminkemet mert teljesen lefolyt a bőrömről akármilyen matt fajtát használtam is.Kérdésem tehát ez igaz? Mert eddig mindenki azzal nyugtatgatott hogy örüljek mert amikor a korosztályom ránctalanitó krémeket fog használni nekem nem lesz ilyen problémám.Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a Roaccutan témában

        Kedves Kérdező!

        A Roaccutan nem okoz ráncokat, nyugodjon meg. És az is igaz, hogy az alapban zsírosabb bőrű emberek később ráncosodnak.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 19:34:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 07:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: