• Bőrgyógyászati kérdés2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Köszönöm a választ amit a szemöldökritkulással kapcsolatban kaptam.Pajzsmirigyet is vizsgálták nincs vele semmi gond. A gyulladás meg tényleg nem tudom mitől lehet az orvosok is csak találgatnak(amugy tényleg minimális az eltérés).Voltam még régebben bőrgyógyásznál(még régebben pattanások miatt) ő küldött góckutatásra.Először a mandulámat vették ki arcüregmütét de a minimális gyulladás maradt. Aztán fogászat minden rendben majd nőgyógyásznál is voltam ott is mindent rendben találtak.Hol lehetne még keresni hogy vajon mitől van? Tényleg lehetséges hogy eddig semmi ilyen problémát nem okozott most pedig emiatt ritkul a szemöldököm? Érdekes hogy tavaj meg a hajam hullott 2-3 hónapig  de az elmult..szerencsére:)Kozmetikussal befestethetem? ugy nem néz ki ilyen rémesen..vagy azzal csak rontanék a helyzeten? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szemöldökritkulás témában

        Kedves Kérdező!

        Mellkas röntgen, hasi UH, nőgyógyászati vizsgálat, Helicobacter pylori kilégzési teszt még jó lenne. Nyugodtan befestetheti, ha nagyon zavaró a megritkulás.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 14:54:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: