Bőrgyógyászati kérdés2

Kedves Doktornő! Köszönöm a választ amit a szemöldökritkulással kapcsolatban kaptam.Pajzsmirigyet is vizsgálták nincs vele semmi gond. A gyulladás meg tényleg nem tudom mitől lehet az orvosok is csak találgatnak (amugy tényleg minimális az eltérés) .Voltam még régebben bőrgyógyásznál (még régebben pattanások miatt) ő küldött góckutatásra.Először a mandulámat vették ki arcüregmütét de a minimális gyulladás maradt. Aztán fogászat minden rendben majd nőgyógyásznál is voltam ott is mindent rendben találtak.Hol lehetne még keresni hogy vajon mitől van? Tényleg lehetséges hogy eddig semmi ilyen problémát nem okozott most pedig emiatt ritkul a szemöldököm? Érdekes hogy tavaj meg a hajam hullott 2-3 hónapig  de az elmult..szerencsére:)Kozmetikussal befestethetem? ugy nem néz ki ilyen rémesen..vagy azzal csak rontanék a helyzeten? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szemöldökritkulás témában

Kedves Kérdező!

Mellkas röntgen, hasi UH, nőgyógyászati vizsgálat, Helicobacter pylori kilégzési teszt még jó lenne. Nyugodtan befestetheti, ha nagyon zavaró a megritkulás.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 05., 14:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrelváltozás kézfejen
Tisztelt Doktornő! Kérem nézze meg a csatolt képet a kézfejemen található elváltozásról! Ez vajon gomba, vagy valami más? Mivel...
Vénagyulladás
Tisztelt érsebész orvos Rendszeresen kapok kemoterápiát fluorouracillal, van benne 48 órás infuziós pumpa is. A infuziós branül környékén...
Pattanás a herezacskón
Tisztelt Doktornő! A herezacskómon kb. rizsszemnyi sárga színű "pattanás" jelent meg mostanában. Kb. 2 hete vettem észre,nem fáj,nem...
COVID utáni hajhullás
Akné kivizsgálása
Jó napot kedves doktornő! Nagyon rég küzdök aknéval. 20 éves nő vagyok.Szexuális életet nem élek,szűz vagyok.Glutén és laktóz érzékeny...