• Piros anyajegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/nő! Az utobbi 1 évben elkezdtek rajtam kijönni kicsi vérvörös anyajegy szerűségek. Először talán 2-3 db volt, de az elmúlt fél évben rengeteg jött ki, és folyamatosan jönnek. Némelyik elég nagyra meg is nőt. Rendkivűl zavarnak a testemen (esztétikai szempontból), így érdeklődnék van e mód ezek eltávolítására, illetve reménykedhetek e abban, hogy esetleg elmúlnak maguktól? Bajom lehet e belőlük?Továbbá úgy hallottam ezek leginkább idős embereken, illetve dohányzó embereken jönnek ki. Én mindössze 22 éves vagyok, és nem is dohányzom. Kétségbe vagyok esve, remélem tud segíteni. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a éranyajegyek témában

        Kedves Kérdező!

         Általában idősebb embereken szoktak kialakulni a pici éranyajegyek, de fiatalabb korban is előfordulnak hormonális hatásra, ill. genetikai hajlam is van rá. Ha szed fogamzásgátló gyógyszert, akkor annak elhagyását tanácsolom. A tünetek pedig elektrokoagulációval és lézerrel is eltávolíthatók.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-04 22:11:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés