Hirdetés
      • Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.doktornő!

        A problémám a következő lenne:télen ha hidegről meleg helyiségbe  megyek akkor az arcom és a fülem kipirul, nyakamon elől piros foltok jelennek meg, ami elég kellemetlen.Nem viszket, csak érzem hogy ég az egész nyakam és arcom.Voltam bőrgyógyásznál aki szerint lehet hogy allergiás vagyok de igazából elképzelése sincs mi lehet a baj.Elküldött vérvételre  és nőgyógyászhoz is, utóbbinál minden rendben. Ast magas.Írt fel allergia elleni gyógyszereket de semmi változás nem történt.Ezek a kiütések nyáron is előfordulnak nagy melegben de nem olyan intenzíven mint télen.Halványabbak a  foltok.Nem tudom mi lehet a gond.Van 1-2 rossz fogam, nem tudom hogy ettől lehet-e.

        Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütések témában

        Kedves Kérdező!

        A testhőmérséklet hirtelen megemelkedése okozhat csalánkiütéseket, melyek általában órák alatt maguktól elmúlnak. Bőrgyógyászati allergológia szakrendelésen meleg teszttel provokálhatók a tünetek.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:16:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Körömgombától szenved?