• Zsíros haj, pórusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Szeretném a tanácsát kérni. Kamasz vagyok (18 éves) zsíros a bőröm, és a hajam is. A bőrömet tisztíttatom kozmetikussal, és nincs is vele különösebb bajom. De a hajam egy jó ideje nagyon elkezdett hullani, ezért utána jártam a problémának, és egy vizsgálat során azt az eredményt kaptam, hogy a hajhagymáim a fokozott faggyú termelés miatt nem jutnak elegendő oxigénhez, és tápanyaghoz. Ajánlottak két készítményt, de igen borsos ára volt. Tudna ajánlani valamit, ami kevésbé drága de hatékony a probléma kezelésére? Tisztelettel köszönöm előre is válaszát! Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a zsíros bőr, haj témában

        Kedves Csilla!

        Próbálja meg a Detergens sulfuratum sampont, mely nagyon olcsó és hatásos szokott lenni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:13:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: