• Mi történik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Lenne egy olyan problémám, hogy egyzik szonat este, egyik ismerősömnek, adtam 3 puszit, az arcára. Csak az arcunk ért össze.Utána éreztem, hogy valami van az arcomon, le is töröltem, később láttam hogy ennek az ismerősömnek sebes volt az arca. Nagyon csúnya... Hétfő reggelre, éreztem egy olyan pontot az arcomon ahol nagyon érzékeny volt tapintásra.Egy kis pattanás méretű lehetett... Kedd reggel megéztem, kb. 2-szer akkora lett, és olyan sb keletkezett az arcomon, mint amilyen az ismerősöm arcán volt. Utána ahogy teltek a napok, egyre nagyobb lett, egyre jobban fáj, és sokat gennyezett. Foggalmam sincs hogy mi lehet ez, ezért írtam Önnek. Ma(szomba) reggelre, már észrevettem, hogy van mégegy ilyen kis "folt" az arcomon, ugyanolyan érzékeny, és az is elkezdett nőni, és sebesedni, de az újabb seb, még ugyanúgy pattanás méretű. A mellékelt képet, az arcomról csináltam.

        WEBBeteg szakértő válasza a sebfertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Bakteriális fertőzés okozza a tüneteket, melyet szisztémás antibiotikummal kell kezelni a lokális terápia mellett. Forduljon minél előbb bőrgyógyászhoz, addig is ne nyúljon a sebekhez, kösse be őket, mert azok nagyon fertőzőek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-04 22:04:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.