• Mi történik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Lenne egy olyan problémám, hogy egyzik szonat este, egyik ismerősömnek, adtam 3 puszit, az arcára. Csak az arcunk ért össze.Utána éreztem,hogy valami van az arcomon, le is töröltem, később láttam hogy ennek az ismerősömnek sebes volt az arca. Nagyon csúnya... Hétfő reggelre, éreztem egy olyan pontot az arcomon ahol nagyon érzékeny volt tapintásra.Egy kis pattanás méretű lehetett... Kedd reggel megéztem, kb. 2-szer akkora lett, és olyan sb keletkezett az arcomon,mint amilyen az ismerősöm arcán volt. Utána ahogy teltek a napok, egyre nagyobb lett, egyre jobban fáj, és sokat gennyezett. Foggalmam sincs hogy mi lehet ez, ezért írtam Önnek. Ma(szomba) reggelre, már észrevettem,hogy van mégegy ilyen kis "folt" az arcomon, ugyanolyan érzékeny, és az is elkezdett nőni, és sebesedni, de az újabb seb,még ugyanúgy pattanás méretű. A mellékelt képet, az arcomról csináltam.

        WEBBeteg szakértő válasza a sebfertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Bakteriális fertőzés okozza a tüneteket, melyet szisztémás antibiotikummal kell kezelni a lokális terápia mellett. Forduljon minél előbb bőrgyógyászhoz, addig is ne nyúljon a sebekhez, kösse be őket, mert azok nagyon fertőzőek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-04 22:04:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés