• Gyermekkorban visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Tanácsára 3 éves kisfiammal kapcsolatban lenne szükségem.

        Minap a hátán (nyakától lejjebb) hajszálvékony visszereket találtunk. (kb. 5x2 cm-es területen) Tekintve, hogy még fiatal, és egészséges, nem hagy nyugodni a dolog.

        Kérdésem, hogy ezt mennyire "vegyük komolyan", ez genetikai hajlamra utalhat és figyeljek jobban a taplálkozására, mogzására, vagy már most helyileg kezeljem krémmel?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Rita

         

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        Kedves Rita!

         Ne aggódjon, ez teljesen normális dolog, nem kell kezelni, spontán vissza szokott fejlődni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:10:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?