Hirdetés
      • Túl gyors növekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor Nő/Úr.

        Avval lenne problámám hogy amiután leborotválom a lábamról a szört az már másnap elkezd visszanőni.Egyhét múlva már teljesen nagy szörők lógnak a lábamon. Még azzal is gondban vagyok hogy amikor borotválom a lábam kis fekete pontok jelennek meg rajta és mivel nekem fehér a lábam ez nagyon meglátszik. Azt szeretném kérdezni hogy evvel lehetséges-e kezdeni valamit vagy csak én aggodom ennyire.

        Válaszát elörre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrtelenítés témában

        Kedves Kérdező!

         Próbálja meg a borotválás helyett az epilálást, vagy a gyantázást, hiszen ezekkel tartósabb eredményt érhet el. Ha nemcsak a lábszárán ilyen erőteljes a szőrnövekedés egy endokrinológiai szakrendelést keressen fel, hiszen a túlzott férfihormon termelődést ún. antiandrogén fogamzásgátló készítményekkel lehet csökkenteni. A lézeres szőrtelenítés is segíthet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:17:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm Doktor Úr/Nő! Már pár éve fennáll nálam ez a helyzet, de mindig megpróbáltam kezelni és az okát megtalálni. Az esetek többségében aztán el is múlt, így nem éreztem szükségét annak, hogy orvoshoz forduljak. Tehát az a...
        Tisztelt Doktor Nö/Úr! Kislányomnak születése óta van egy nagyobb pigmentfolt a combja hátsó felén. Nyáron nap hatására sötètebb, télen vilàgosabb, de jól làtható kb 3-4 cm nem szabályos folt (fotó) Az lenne a kérdésem, hogy ezt kell-e...
        Kedves Doktornő! Kisfiam 14 éves múlt idén. Eléggé sok anyajegy van rajta, még a fején is. Ott elég nagyok. Egy éve találtak a combján egy gyanús, sötét anyajegyet, de úgy láttam, az nem nőtt. Viszont most a hátán találtam egyet (még...
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A kérdéseim: 1. A férfiak a végbélnyílásuk területét hogyan tartsák tisztán? Csak vízzel vagy tusfürdővel is érdemes megmosni ezt a területet? 2. A férfiak a péniszük makkját megmoshatják tusfürdővel vagy csak...