Túl gyors növekedés

Tisztel Doktor Nő/Úr.

Avval lenne problámám hogy amiután leborotválom a lábamról a szört az már másnap elkezd visszanőni.Egyhét múlva már teljesen nagy szörők lógnak a lábamon. Még azzal is gondban vagyok hogy amikor borotválom a lábam kis fekete pontok jelennek meg rajta és mivel nekem fehér a lábam ez nagyon meglátszik. Azt szeretném kérdezni hogy evvel lehetséges-e kezdeni valamit vagy csak én aggodom ennyire.

Válaszát elörre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szőrtelenítés témában

Kedves Kérdező!

Próbálja meg a borotválás helyett az epilálást, vagy a gyantázást, hiszen ezekkel tartósabb eredményt érhet el. Ha nemcsak a lábszárán ilyen erőteljes a szőrnövekedés egy endokrinológiai szakrendelést keressen fel, hiszen a túlzott férfihormon termelődést ún. antiandrogén fogamzásgátló készítményekkel lehet csökkenteni. A lézeres szőrtelenítés is segíthet.

Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

Kérdés: 2009. április 29., 09:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:06
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés