• Börkiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        udvözletemdoktor úr/nö!

        érdeklödnék hogy a sumetrolimot szetem és bör kiütésem lettöle a  arcomon  voltam vele doktornál és ö nem adot rá semit csak monta hogy kenyem fenistilgélel ha viszked a gyogyszer szedését aba hagytam máma lesz a negyedik napja hogy nem szedem de a kiütések még mindig nem tüntek el és aszt szeretném kérdezni hogy mikora tünek el vagy mit tegyek rá?

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrkiütés témában

        Kedves Kérdező!

        Esetleg kálciumtartamlú pezsgőtablettát ihat, naponta háromszor. 1 héten belül mérséklődni fognak a tünetek, ha mégsem keressen fel bőrgyógyászati szakrendelést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 23:09:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?