• Eritéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!

        Eritéma multiforméval kezelnek, ami már több éve visszatérően jelentkezik. Herpesszel kezdődik és 2 hétre megjelenik a szájdagadásom és a kiütés. Kórházi kezelés segít a gyógyulásban, de már egyre nehezebben viselem. Nem lehet ezt megelőzni?

        Góckutatás megtörtént, semmit nem találtak. "Megoldásként" már a herpesz kezdetekor Telviránt javasoltak 5x400mg-ot. Ez sem vált be, ugyanúgy előjöttek a szájpanaszaim.

        Nincs semmi amivel kivédhető ez a fájdalmas betegség? Fogadjam el, hogy ezzel kell élnem amíg tart? A legpozitívabb választ, a bőrgyógyászaton kaptam, miszerint lehet, hogy majd magától múlik el. És addig? Tényleg itt tartunk 2009-ben, hogy abban kell bíznom, hogy magától elmúljon? Nem kívánom senkinek, hogy ezt átélje.

        Kérem, ha Ön tudna más megoldást, kérem írja meg.

        Üdvözlettel: Eri

        WEBBeteg szakértő válasza a erythema multiform témában

        Kedves Kérdező!

        Ha mindig herpeszfertőzés váltja ki az erythema multiformés bőrtüneteket, akkor a herpesz fertőzést kell megelőzni, szedjen hónapokig (1 évig is nyugodtan) 2x400mg Telvirant.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 23:26:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: