Szoptatáskor használhatok-e bőrgombára pimafucin krémet!

Tisztelt Doktor Úr, Nő!

Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz, h újra előjött a bőrgombám a két vállam környékén, szeretném megtudni, h pimafucin krémet kenhetek e rá, vagy canestent, úgy, hogy szoptatok nap mint nap egy 4 hónapos csecsemőt? És a másik kérdésem, h a baba elkaphatja e tőlem, mivel ugye nap mint nap ölbe van büfiztetés stb.

Előre köszönöm válaszát!

Ivett

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szoptatás témában

Kedves Ivett!

Bizony a bőrgombát kezelni kell, és a baba is elkaphatja, próbálja a fertőzött területeket egy textilpelenkával, vagy bármilyen anyaggal letakarni, akkor nem kell aggódnia. Talán érdemes lenne egy bőrgyógyásszal is ellenőriztetnie a gombát, hogy biztosan a megfelelő kezelést kapja.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 25., 15:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben
Piros foltok
Üdv Doktornő! Panaszom a következő: 3-4 napja kisebb nagyobb piros foltok jelentek meg a két combom belső oldalán, egy-egy tenyérnyi helyen. Úgy...