• Szoptatáskor használhatok-e bőrgombára pimafucin krémet!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr, Nő!

        Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz, h újra előjött a bőrgombám a két vállam környékén, szeretném megtudni, h pimafucin krémet kenhetek e rá, vagy canestent, úgy, hogy szoptatok nap mint nap egy 4 hónapos csecsemőt? És a másik kérdésem, h a baba elkaphatja e tőlem, mivel ugye nap mint nap ölbe van büfiztetés stb.

        Előre köszönöm válaszát!

        Ivett

        WEBBeteg szakértő válasza a szoptatás témában

        Kedves Ivett!

        Bizony a bőrgombát kezelni kell, és a baba is elkaphatja, próbálja a fertőzött területeket egy textilpelenkával, vagy bármilyen anyaggal letakarni, akkor nem kell aggódnia. Talán érdemes lenne egy bőrgyógyásszal is ellenőriztetnie a gombát, hogy biztosan a megfelelő kezelést kapja.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 15:03:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon