Hirdetés
      • Tenyérizzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már évek óta azzal a problémával küszködöm hogy ilyenkor nyáron folyamatosan de télen is általában izzad a tenyerem és a talpam is. Ez elég kellemetlen dolog mert mondjuk nyáron is folyamatosan cipőben kell lennem vagy pl ha munkám során kezet kell fognom valakivel, és még sorolhatnám a kellemetlenségeket és ez miatt önbizalom híján is vagyok. Mi okozhatja ezt a dolgot és hogyan lehetne rajta segíteni?

        WEBBeteg szakértő válasza a tenyérizzadás témában

        Kedves Kérdező!

        Meg lehet próbálni a Sol. antisudoric-át helyileg, illetve enyhe nyugtató, feszültségoldó alkalmazását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 08:38:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: