• Hajprobléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, doktor úr! Kérdésem a következő lenne:kislányom idén ősszel tölti be a 4.-ik évét, kb.4-5 hónapja észlelek nála hajhullást, amikor fésülködünk. Már véget ért a sapkakorszak is, eddig erre fogtam, vagy arra hogy náluk ez "normális", még elég gyenge a haja. Az idén sokszor volt kezelve a haja tetűirtóval, mert sajnos ezeket a problémákat ki kell küszöbölnünk a sorozatos ovodai tetvek miatt. A szert nem mosom ki a hajából, (most egyébként is ezt a balzsamot így kell használni)elég kellemetlen szaga van.Gyakran van össztűzve is a haja hajgumival, talán szoros lenne? Nemtudom mit tehetnék ellene.Szedett a téli hónapokban plusz vitamint is, de szerintem ez nem befolyásolta. Ma reggel mikor fésültem a haját, szinte az ölembe hullott szerte szét a hajszál.Kérem segítségét, válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hajhullás hátterében számos ok állhat, lehet vashiányos vérszegénység, lehet góc (húgyúti fertőzés, fogról stb.), lehet a fejbőr gombás fertőzése is az ok. Azt javaslom menjenek el a gyermekorvosukhoz egy kivizsgálásra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász

        Kedves Anyuka!

        A tetűírtó és a szoros hajgumi is okozhat hajhullást, de gócfetőzés, pl. mandulagyulladás is. Ha többször fáj a torka, vigye el fül-orr-gégészhez.
         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 22:18:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.