• Körömgombára megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor!

        A következő lenne a probléma. A barátommal nagyon régóta együtt vagyunk, de előttem sose vette le a zokniját. Nem értettem mért.Kérdeztem, de nem akarta elmondani. Azt hittem lábszagprobléma miatt, de nem. Kiderült, hogy valójában körömgombája van pár éve. Az egyik lábán az összes lábkörmén, míg a másikon csak néhányon. Kérdeztem tőle mért nem vesz rá valami krémet, és azért, mert nem fog sokezer forintos krémet venni.
        Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami természetes mód a gyógyításra, illetve valami nem olyan drága krém. Ha tud ilyen krémet, legyen szíves mondjon.
        Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a körömgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a körömgombára a külsőleg használt kenőcsök nem elegendők. A gyógyuláshoz- főleg mivel a barátjának több lábkörmén is van gombás elváltozás- több hónapos szájon keresztül szedett gombaellenes kezelésre van szükség. Ellenkező esetben egyre több lábkörmöt fog érinteni a probléma, és egyre több időt igényel majd a gyógyulás. Bőrgyógyászati szakrendelést kellene felkeresniük, ahol a köröm alól mintát vesznek, tenyésztésre küldik, illetve a kapott gombafajnak megfelelő célzott kezelést fogja kapni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 14:40:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.