• Furunkulus? Mit tegyek, hogy megszűnjön?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az utóbbi időben nagyon sok különböző pattanás, valamint fájdalmas gennyes kinövés-kiütés jelentkezik ott ahol nem kellene! (Ez alatt értem a teljes kört ami egy nőhöz tartozik, +a combtő környékét is)Tavaly még borotváltam a szőrzetemet de már ilyesmivel kísérletezni sem merek, mert arra gondolok minden problémámat ez okozhatja! Sajnos ez nem teljesen újkeletű dolog, de egyre több van belőle, és szinte 2-3hetente jelentkezik.Eleinte úgy gondoltam, biztos szőrbenövés, de egyre rosszabb lett! Sok mitteszer is megjelent, amit ha kinyomok "hatalmasnak"tünik(kb0, 5cm), és nem biztos, hogy nem marad utána semmi, mert lehet hogy utána az lesz a következő ami gennyesedik! Mit tehetnék hogy megszűnjön??

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ún. inverz aknéja van, mely csak szisztémás retinoid (pl. Roaccutan, Sotret) segítségével szűntethető meg.
         

         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 11:05:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: