• Sotret

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő!
        Májusban lesz egy éve, hogy szedem a Sotret nevű gyógyszert. Elsőnek kis adagban 10mg aztán folyamatosan emelve az adagot szedtem, most 30mg-nál tartok.Emelett szedek gracial nevű fogamzásgátló tablettát is. Ennek ellenére még mindig jelennek meg pattanások az arcomon. Nem olyan gyulladásosak, olyanok csak a gyógyszer szedése előtt is csak viszonylag ritkábban voltak. Most nem is gennyesedő pötyik, de lehet azért mert a gyógyszer hamar leszárítja, vagy mitől lehetnek ezek? És nem kellene már ilyen nagy dózis mellett, hogy egyáltalán ne jelenjenek meg?
        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a sotret kezelés témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos a Sotret mellett is megjelenhet egy-egy pattanás épp amiatt, hogy a bőr kiszárad, emiatt a pórusa elzáródik, mögötte meggyűlik egy-két baci, és kialakul a gyulladás.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-13 14:05:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon