Hirdetés
      • Forduljak orvoshoz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedver dr. Én egy 24 éves nő vagyok lassan eljön számomra a nagy nap és szeretnék csinos lenni.

        De van két problémám amiben remélem tudnak majd segiteni.

        1. Az arcomon a szemem allatt egy kicsike részen a bőröm folyamatosan hámlik és piros. Nem fáj nem és érzem csak zavar. Nem tudom mitöl lehet nem nagyobodik semmi de hiába kenegetem nem mulik el. Már vagy fél éve ott van.  Mi lehet ez? és mit tehetnék ellene?

        2 a fülem környékén is ez a probélma annyi külömbséggel hogy nem piros. Sokszor halgatok mp3 lejátszót talán attol van? Az arcom és a fülem összefügg?  

        köszönettel egy kétségbeeset nő. 

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrallergia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, a 2 tünet összefügg, mert mindkettő allergiás eredetű. Forduljon bőrgyógyászati allergológia szakrendeléshez, ahol a kiváltó okot ki tudják mutatni, így annak elkerülésével a probléma megszűntethető.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-12 19:36:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: