Hirdetés
      • Fájdalmas piros orr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Jóna Angelika Az orrom hegye 10-12 naponta kipirosodk belül fájdalmas seb keletkezik ami 5-8 napos kezelésre gyógyul, majd 10-12 nap után újra kezdődik: voltam vele többször a Házi orvosnál a következő kenőcsöt irta fel. amit használok is!

        Ung. "Cutivate " vel " dermovate "

        grammata quimdecim/15.00/

        salicilati 3 %

        dosim no unam /1/ mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a piros orr témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Cutivate egy középerős, a Dermovate pedig a legerősebb szteroid krém, ezért a Dermovate kenőcsöt semmiképpen nem ajánlom az orrára. Valószínű, hogy valamilyen fertőzés okozza  a tüneteket, seb-és orrváladék tenyésztés alapján célzott kezelést javasolnék, ill. ha ennek hiányában a Fucidin H krémet vagy a Bactroban orrkenőcsöt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-12 19:37:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: