Hirdetés
      • Pityriasis versicolor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.DR!

        Pityriasis Versicolor nevű gombás betegségem volt és most, a kezelés után (ami hónapokig tartott) fehér maradt a helye. Azt halottam hogy hogyha ránapozok akkor elmúlik. De nekem ugyanolyan fehér marad! Hogyan lehetne "sürgetni" a pigment képződést? Vagy lehet hogy már örökre fehér marad? Nincs erre valami gyógyszer?

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        A napozás semmiképpen nem jó ötlet, nem segíti a repigmentálódást. Türelemmel kell lenni, és fenntartó kezelésként használni kell a Nizoral sampont.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 22:34:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: