• Piros foltok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Párommal fél éve vagyunk együtt, pár hete gombás fertőzésem volt, amit nőgyógyász kezelt (azóta tünetmentes vagyok), valószínűleg a páromnak is átadtam, természetesen elment orvoshoz ő is, kapott rá krémet, a kellemetlen tünetek meg is szüntek. A fertőzéssel egy időben azonban 2 piros folt jelent meg a makkján, lapos, hólyag szerű, állítása szerint semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá, mérete nem nőtt azóta sem, néha egészen elhalványodik, néha jobban látszik. Valószínűleg ezt akkor a bőrgyógyász nem vette figyelembe, mert azóta már visszament hozzá (2 hétig kente a felírt pimafucort krémmel), mire fejvakarás közepette felírt neki egy újabb krémet, mondván talán csak a gomba miatt, hátha elmúlik, ha mégsem, pár hét múlva menjen vissza. Azért még hozzátette, hogy lehet ez másfajta nemi úton terjedő fertőzés is, de azt majd akkor kezeli (vagy vizsgálja), ha ettől a 2. kenőcstől (amit lassan 1 hónap leforgása alatt felírt) sem múlik. Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésre, és a páromat is szűrték decemberben, mindenre negatív az eredményünk, azóta pedig nem volt mással szexuális kapcsolatunk. A kérdésem az lenne, hogy keressünk-e egy hozzáértőbb bőrgyógyászt, vagy várjunk, mert valóban a gomba okozhatta ezt a tünetet is?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A gomba okozhatta ezt a tünetet is, én nem aggódnék, főleg, hogy a decemberi szűrés is negatív volt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 10:20:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?