• Vízhólyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lassan már két éve karatézom. Tatmin eddzünk és mostanában elég gyakran nagy vízhólyagok keletkeznek a talpamon. "nem akar vastagodni a bőr a talpamon". Van erre vmilyen lehetőség, hogy csökkentsem a vízhólyagok keletkezését? Mert ez így igen rossz, nem tudok normálisan edzeni, és pár napig menni se! Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vízhólyag témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos az irritációtól is kialakulhatnak hólyagok, melyeket nem lehet krémekkel kezelni. A hólyagok gyors gyógyulását elősegíti a Cicaplast gél. A bőr épségének fenntartásához nagyon fontos az A-és E-vitamin, ezért szedjen Revalid vagy Biovane kapszulát.
         
         
         
         
         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 21:45:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy