• Arcbőrprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/ur!

         

        Mar napok ota nem lathato de erezheto apro pottyok jelentek meg az arcomon nehol ahol tobb van ott egy kicsit piroskas.Mar ez a harmadik napja de nem latok javulast.kerem segitsenek.Soha nem kentem semmivel es most sem kenem.

        WEBBeteg szakértő válasza a pöttyök témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az érezhető pöttyök belső eredetűek, legtöbbször ételek (pl. olajos magvak, csoki) okozzák, maguktól el fognak múlni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-23 21:26:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés