Anyajegy és faggyúmirigy gyulladás

tisztelt doktornő! 26 éves vagyok, már irtam Önnek hogy a melltarto vonalban lett egy kinövésem ami nem tudom hogy ott volt e vagy sem! ugy néz ki mint egy börszinü valami, aminek mintha sebes lenne a teteje! a bőrgyogyász csak jövö hét szerdán tud fogadni! ráér addig? mégegy kérdésem lenne, tudna bővebb felvilágositást adni a faggyumirigy gyulladásrol? egy olyanom is van, amit kezeltünk fucidin krémmel egy honapig! a gyulladás lement de egy kis csomo megmaradt! mit kell kezdeni vele? köszönettel:Sylke

WEBBeteg szakértő válasza kinövés témában

Kedves Kérdező!

Természetesen ráér ha egy hét múlva vizsgálják meg a "kinövést". A rosszindulatú elfajulás nem néhány nap alatt létrejövő folyamat, hanem több év, több hónap alatt alakul ki. Ezen a néhány napon nem múlik semmi. A gyulladás nyomán visszamaradó kis, barna, tömött csomó feltehetően egy ártalmatlan, körülírt kis hegesedés eredménye, de ezt is mutassa meg természetesen bőrgyógyászának.

Dr. Gál Mónika bőrgyógyász

Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász, allergológus-immunológus
Kérdés: 2008. május 19., 16:35; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:44
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kisgyerek halanték pukli
Csomó az arcbőrben
Patológiai lelet értelmezése
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...