Striák...

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

 

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy közel 4 éve foglalkozom hobbi szintű testépítéssel és mostanra az izmaim növésétől felrepedt a bőr a váll és mell izmom találkozásánál a hónaljamnál. A kérdésem az, hogy ezen lehet e javítani, el lehet e tüntetni, vagy el kell fogadni, hogy ott van és marad is?

 

 

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza striák témában

Tisztelt Kérdező!

Van striák elleni krém (pl. Babé) , de sajnos nyom nélkül nem fog eltűnni.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. március 11., 21:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:14
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Eltüntethető?
Körülbelül 14 éves korom óta a belső combomon, illetve a combom külső részén (oldalt, kb. a csípőm vonalában) terhességi striákhoz hasonló...
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás