Bőr probléma

Tisztelt Doktor / DOktornő! 3 éve rendszeresen futok. Januárban kaptam egy Leg Magic készüléket, amivel nekiálltam edzeni. Az első használat után izomlázam lett tőle. Én ennek ellenére edzettem rajta tovább, valamint továbbra is futottam. 1 hét után furcsa felmaródás szerű dolgokat vettem észre a bőrőm alatt a vádlijaimom, valamint a combjaim hátsó felém. 1 hetet pihentettem a lábaimat. Nem múlottak el. utánna folytattam az edzést. Éreztem, hogy fájnak az izmaim. Kb. 3 hét múlva elmúlottak az izomfájdalmak, viszont a bőrőm alatt ez a vmi továbbra is ott volt. Gondoltam majd csak elmúlik. 2 hónap telt el, voltam háziorvosnál, ő azt mondta, hogy nem tudja, hogy mi lehet ez. Nekem van egy olyan felvetésem, hogy a tejsav kimarhatta belül a bőrőmet. EGyértelmű, hogy a bőr alatt van. Ilyen létezik? Mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm! Egy kétségbeesett 21 éves lány (ha szükséges képet is tudok küldeni)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza izom témában

Kedves 21 éves lány!

Még nem hallottam olyanról, hogy a tejsav belülről kimarja a bőrt. Meg kellene nézni ultrahanggal, hogy nincs-e izomszakadás vagy sérülés. Forduljon személyesen orvoshoz.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. március 11., 21:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás