• Aknés, zsíros arcbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Bodnár Edina Doktornő! Sajnos nem szedhetem ezeket a fogamzásgátlókat a bőrömre mert egyéb problémám volt tőle, így a Yadine tablettát szedem. Ezért is kérném ha tudna segíteni nekem és ajánlani valamilyen krémet az aknékra megpróbálnám! Egy ismerőstől hallottam az Acnefug oxid 5%-os krémről, nem tudom tényleg aknéra való-e? Vagy van-e valamilyen patikában kapható krém ami jó lenne esetleg? Nagyon várom válaszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a akné,szíros bőr témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Aknefug oxid krém tényleg aknéra való készítmény, nyugodtan használhatja. De sajnos hatékonyan a bőr zsírosodása csak szisztémás készítményekkel csökkenthető. 

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-01 18:27:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés