• nyelv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webdoktor! Már 3 napja a nyelvem elején úgy érzem mintha leforráztam volna úgy fáj és ég. Ma viszont észre vettem ezen a részen apró piros pöttyöket és ezt befújtam ALOE FIRST-tel,az orvossal sajnos csak telefonon tudtam beszélni és láthatatlanban azt mondta szerinte ez gyulladástól afta és fújam inkább TANTUM VERDé-vel.Kérdésem az lenne ez mi lehet?És mitől lehet? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelvfájdalom témában

        Kedves Kérdező,

        Az elmondás alapján én is apht-ára gondolnék, amelynek számos oka lehet mint például fertőzés, gyógyszerek, ételek, autoimmun betegségek. A kiváltó ok megtalálásához, javasolnám bőrgyógyászati szakrendelés felkeresését, amennyiben még tünetei fennállnak, vagy a tünetek kiújulása esetén.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-07 14:55:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés