• Szőrtüszőgyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Én gyantázom/gyantáztatom a fenekem (a farpofákat) és mindig begyulladnak a szőtüszők, de a legutóbbi óta nagyon csúnya lett,szinte az egész felületen szőrtüszőgyulladások és pattanások lettek. Használtam már rá ebrymicint, ez valamennyire segített, de nem teljesen, most betadinnal kenem. A legutóbbi óta nagyon sok és csúnya lett, forduljak vele bőrgyógyászhoz? Vagy folytassam a betadine-t? Vagy az ebymicint? Vagy van valamilyen bevált módszer? Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szörtüszőgyulladás témában

        Tisztelt kérdező!

        Az Isotrexin gélt kellene megpróbálni, de ezt sajnos csak vényre adják ki, mely miatt fel kell keresnie bőrgyógyászt. Addig az Ebrymicint gélt használja.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 22:24:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés