• Van megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az lenne a problémám, hogy az átlagnál jobban és jóval gyakrabban begyulladnak a szőrtüszőim szőrtelenítés után (általában a gyanta vagy epilálás hatására és szinte mindig) és van amikor ezek nem is múlnak el, hanem megmaradnak a bőrömön(lila, bőr alatti sebként). A kérdésem arra irányulna, hogy ez normális? Vagy pedig orvoshoz kellene vele fordulnom? Egyáltalán megelőzhető ez vagy van rá valamilyen hatásos módszer vagy kencefice? Illetve a "hegekre" van valamilyen megoldás? Nem szeretnék minden egyes szőrtelenítés után újabb pöttyökkel gazdagodni, amik nem múlnak el:( Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrtelenítés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Retinoid gél és ureás testápoló segíthet a problémán.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 20:31:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés