• Sotret

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Kérdésem az lenne hogy az igaz hogy ha befejezem a sotret kurát akkor a faggyutermelés visszaáll a kura előtti szintre?mert most ezt olvastam?:( És az abbahagyás után ugyanolyan zsiros lesz a bőröm mint volt?ez elég elkeseritő mert ez volt számomra a fő ok hogy belevágtam hisz kb sminkelés után egy órával már teljesen fénylett az egész arcom..nagyon zsiros bőröm van sajna:(Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a zsíros acbőr témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a Sotret abbahagyása után visszaáll a bőr fokozott zsírosodása. A fogamzásgátlók szedésével mérsékelni lehet a zsírosodást. Lokálisan is lehet alkalmazni retinoidokat (Isotrex, Differin), melyek szintén csökkentik a faggyútermelést.

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-03 23:42:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés