• Injekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! 2008. április 27.-én műtöttek.Diagnosztikus Laparoszkópiám volt. Még félálomba kértem fájdalomcsillapító injekciót. Amit meg is kaptam. Emlékezni nem emlékszem rá, de a nyoma megmaradt. Tenyérnyi kék folt lett rajta már estére. És egy hatalmas csomó. Hiába borogattam, nem múlt el. Ennek lassan egy éve és a csomó még mindig ott van. Kisebb már ugyan, de így is bab nagyságú. A fenekem fölött van ahol már elég csontos vagyok. És jól érezhető. Na sokat megyek, jön a front nagyon érzékeny lesz. Irtózatosan fáj, akár ha hozzáérek már attól is. Próbáltam kimasszírozni is. Nem sok sikerrel. Nagyon fájt utána és kissebb sem lett, pedig hetekig masszíroztam. Mi lehet a gond? Nem lehet,hpgy beletört a tű? Forduljak vele orvoshoz? Milyenhez?

        WEBBeteg szakértő válasza a injekció témában

        Kedves Kérdező!

        Az izomba adott injekciók következménye lehet a hegesedés. A leírtak azt valószínűsítik, hogy a beadás helyén kialakult egy gyulladásos heg, ami már jelentősen nem fog változni. Előfordulhat, hogy a környezetében lévő ideg miatt tud fájdalmat okozni. Pontosabb információhoz juthatunk, ha az érintett területről lágyrész uh vizsgálat készül. Háziorvosa tud beutalót adni. A tű beletörését nem tartom valószínűnek.

         Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-02 10:27:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés