• Szárazság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Kiskorom óta atópiás vagyok, bár most már szinte teljesen tünetmentes.

        Egy problémám van, az ajak gyulladása, illetve hámlása. Az egyik orvos ung.ad vulnerát írt fel rá, ami hatékony is. A kérdésem az lenne, hogy mivel ez szalicilsavat tartalmaz, tartós használata halványítja-e az ajkat?

        Alternatívaként megpróbáltam a ceralip használatát is, mivel azt ajánlották, de csak még jobban kiszárította a számat, hámlott tőle, illetve herpesz is megjelent.

        Egyébként lanolin allergiám van.

        Tehát, nyugodtan használjam tovább az ung ad vulnerát, vagy mást ajánl az esetleges mellékhatások miatt?

         

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a ajakszárazság témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ung. ad vulnera nem halványítja az ajkat, használhatja nyugodtan. A Lipobase Repair krémet megpróbálhatja, nincs semmi mellékhatása.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-02 15:27:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés