• Pattanások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Pattanásokkal küzdő 26 éves nő vagyok. Régebben szedtem Diane 35-öt nagyon szép volt a bőröm, de abba hagytam, mert nőgyógyászatilag gondok voltak vele. Aztán szépen kipattanásosodtam. És mikor 1 évre rá elkeztdem szedni egy másfajtát, teli lett az álam két oldalt óriási nagy gyulladt csomókkal. Szönyű volt, mentem bőrgyógyászhoz, az A vitamin kúrát akart, nőgyógyászhoz. Én mondtam nekik, h akkor kezdődött mikor a gyógyszert elkezdtem szedni, de azt mondták nem attól van. 3 hónap után inkább abbahagytam a gyógyszert és elmúltak, de heges maradt az arcom. Mivel előjöttek a "saját" pattanásaim, arcomon, hátamon,a zsíros bőr ,1 évre rá megint elkezdtem szedni egy újabb fajtát, ez jónak bizonyul, de ettől is pattanásosabb vagyok. De sokkal jobb, mintha nem szednék. Mert eredetileg zsíros az arcom, tele van miteszerrel, apróbb pattanással és a hátam is. Viszont ha szedem a gyógyszert kitisztul, de nagy gyulladt csomók jönnek elö az arcom két oldalára koncentrálódva és heget hagynak. Kozmetikus azt mondta a gyomrommal vagy a májammal lehet valami. Elkeztem csalánteát inni reggel este és sokkal jobb. Mikor gyógyszermentes napok vannak egész tiszta az arcom. Mosom reggel , délben , este az arcom és kozmetikustól beszerzett készítményekkel ápolom.Egy fórumon olvastam valakinek veseprobléma miatt voltak ilyen csomói. Biztosan valami belső problémám lehet. Ön szerint mi a gyulladt csomók oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanások témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, én is azt mondom, hogy emésztési problémák állhatnak a pattanások hátterében, keressen fel belgyógyászt.

         Dr. Bodnár Edina


         
             


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-02 15:15:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 06:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés