• Pattanás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Körülbelül fél éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és egy hónapja nagyon csúnya, újra feltöltődő pattanások jelennek meg az arcomon. Sosem volt bababőröm, de az utóbbi években egész szép volt az arcom, és csak néha gyulladt be egy-kettő és nem olyan sok, mint most. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ez a tabletta abbahagyásának a tünete és ha újra elkezdem szedni, újra szép lesz-e az arcom és nagyjából mennyi idő múlva lesz ez látható. Már voltam többször kozmetikusnál, ami nem segített, bőrgyógyászhoz is bejelentkeztem(de csak egy hónap múlva kaptam időpontot) és ma a fogamzásgátlót is újra el kezdem szedni.
        Segítségét előre is köszönöm!

        webi

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, pattanás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, ez a fogamzásgátló abbahagyásának a tünete. Ha elkezdi szedni kb. 2-3 hónap múlva szép lesz megint  a bőre.

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-29 09:14:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 07:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés