• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Huszon évesen rengeteg hajszálér van a lábamon, és azt hiszem visszerem is van már. Ezzel ilyen korban mit kellene kezdenem? Az apró hajszálerekre javasolná a lézeres kezelést?

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        Kedves Kérdező!

        A visszerességre való hajlam örökölhető, mely valószínűleg az ön esetében is így történt, ezért jelentkeztek ilyen fiatal korban a tünetei. Az erek fala kötőszövetből épül fel, melynek a meggyengülése az erek kitágulásához vezet. Megelőzésre ajánlott rugalmas gumiharisnya vagy pólya viselése. Azonban, ha már kialakult az elváltozás, akkor többféle sebészi vagy egyéb kezelési mód is létezik. Az egyik ezek közül a lézerterápia, mely hatékony, kis fájdalommal jár, azonban drága.

        Dr Varga Viktória bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-02-27 17:26:48; Megválaszolva: 2011. július 27., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag...
        Tisztelt Doktor úr/nő! Abban kérném a segítségét, hogy évekkel (kb. 2 éve) ezelőtt bevertem a bal lábamon, a nagy ujjamat, ezáltal a vége bevérzett, sokáig érzékeny volt és nem nagyon múlt a lila folt róla. Azt hozzá kell tennem, hogy...
        Tisztelt Doktor úr /nő! Pár hónapja megjelent egy aprócska, talán lencse méretű csomó a hüvely és végbél nyilas között. Majd elmúlt. Aztán újra előjött, de mostmár több apró kis csomócska van, és iszonyatosan viszket nagyon sokszor....
        Üdvözlöm! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy condylomák találhatóak a péniszemen. Kezelésként condyline ecsetelővel kentem, el is tünt a nagyrésze, 1db mindig marad, és visszanő. Idegesitő rettenetesen. Illetve 3napja az anusomnal fura...
        Üdvözlöm! Segítségét szeretném kérni a problémámmal.Ne haragudjon ha kicsit hosszúra sikerül a levelem,de igyekszem minden leletemet megosztani önnel.Párommal 2014 óta vagyok együtt aki Herpes simplex 2 fertőzésbe szenved.Sajnos az...
        Tisztelt Doktornő! A képen csatolt foltok jelentek meg a combomon. (lilás pontok) Tegnap még nem volt semmi a helyén, csak viszketett és mára ezek a foltok jelentek meg. Lehetséges, hogy a kaparás miatt jött ki? Kell-e aggódni miatta? Mi lehet az...
        Jó napot kívánok! Egy ideje sötétebb foltok jelentek a talpamon, hol kisebbek hol nagyobbak. Ez olyannyira kellemetlen lábszagot jelent mely a napközben a cipőn át is érződik. Már próbáltam lábdezodorokat, canestent stb sok közülük...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.