Kérdés2

Köszönöm szépen előző válaszát! Még annyi kérdésem lenne a roaccutannal kapcsolatban ha én a nem olyan sulyos kategóriába tartoztam ugy 2-3 nagy volt rajtam rendszeresen plusz nagyon zsros bőr, tág pórusok akkor ha én nagy dózisban szedem nem elhuzva de beszedem a testsulyom 120szorosát kb 6-7 hónap alatt attól még ugye hatásos lesz nálam is a kezelés? Bár én jobb szerettem volna elnyujtani inkább a kellemetlen mellékhatások miatt de a bőrgyógyászom ezen az elven áll hogy muszáj naponta beszedjem a 30 mg-t.Egyébként nagyon aranyos látszik hogy csak jót akoar nekem hisz mondta hogy ilyen arcra nem szokta felirni de mivel lelkiekben ennyire megvisel kivételélt tesz..:)Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza roaccutan témában

Tisztelt kérdező!

Igen, hatásos lesz a kezelés. Járjon rendszeresen kontrollra, mert 2-3 havonta laborkontroll is szükséges, és ha szép lesz a bőre, akkor le lehet csökkenteni a Roaccutant 20mg-ra.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. január 28., 09:32; Megválaszolva: 2009. január 28., 09:32
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór
Viszkető iütések