• Péniszemen lévö csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kétségbe vagyok esve mert nem rég észrevettem hogy a péniszem közepén van egy apró de kemény csomó körülbelül úgy néz ki mintha egy tyúkszem féleség lenne vagy valami hasonló kérem doktor segítsen hogy mi lehet az és hogy hogy bírnám azt onnan eltüntetni!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenképpen forduljon orvoshoz, mert a legvalószínűbb az, hogy ún. molluscum contagiosum vírusos betegségről van szó, melyet könnyen el lehet távolítani, de ha sokáig ott marad akkor el fog terjedni, egyre több pici csomó lesz.
         

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-22 22:37:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés