• Bőrprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő,azzal a problémával fordulok önhöz hogy nekem elég sok éve már pattanásos problémáim vannak.Sajnos a helyzet nem javult.Kaptam gyógyszeres(tablettás) kezelést,és kenőcs formájában is.De ez sajnos csak rövid ideig volt hatásos.Azt vettem észre hogy amikor párkapcsolatban élek és nemi életet is élek ezáltal, akkor jobban elöjönnek a pattanások a gyulladt aknék az arcon,vállon,háton és mellkason. Amikor egyedül vagyok szoval nincs nemi élet akkor az előirt készitmények által egy idő után javul a helyzet,de amikor ujra párkapcsolatban élek ujra visszatér a probléma és még jobban előjön.A kérdésem az lenne hogy ez lehet e probléma mert ugye hát sokaktól hallotam már hogy épp a nemi élet is lehet jó hatással ezen problémára mert akkor nálam ez forditott.Vagy ez csak tévhit?Mindegy a lényeg az hogy lehet-e a nemi élet vagy a nemi élet által keltet hormon vagy nem is tudom mi az okozó és hogy mit lehet ez ellen tenni,mi a megoldás?Mert sajnos nem érzem jól magam a bőrömben és ez igy nem túl nyerő :(

        Segítségét előre is köszönöm szépen!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a Pattanásos bőr témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha Ön férfi, akkor a nemi élet, a férfi hormonok túltermelődése ronthat az aknés panaszokon, és sajnos még a nők esetén alkalmazható ún. antiandrogén fogamzásgátlókat sem lehet alkalmazni. A Roaccutan kapszula segíthet a problémán.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-22 09:28:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés