• Csúnya arcbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő!

        A problémám a következő:

        Néhány hónapja nagyon csúnya pattanások jelentek meg az arcomon. Előtte is voltak, de nem ilyen erős, csúnyák, csak átlagos pattik!

        Most azonban nagyon csúnya az arcom, apattanások oyanok mitha nem akarnának kigyűlni, csak a bőröm felszíne alatt gyűlnek.azután pedig egyre vörösebbek lesznek, majd olyanokká válnak mintha véraláfutások lennének. és néha olyan mintha az arcom egy két pontját megrázná nagyon gyengén az áram! elképeztően csúnya lett az arcom, mert nem szeretek emmberek közé menni sem.

        kozmetikusnál is voltam de az csak rontott a helyzeten. szedtem roaccutánt, vagyis megpróbáltam, de nme vált be, nem bírta a szervezetem!

        érdekelne a véleménye, hogy Ön mit gondol erről!

        sürgősen segítségre lenne szükségem, mert augusztusban lesz az esküvőm, és nem szeretnék igy megjelleni!

         

        különösen érdekelnének a homeopátiás szerek is!

        egyébként 21 éves vagyok, nincs semmilyen krónikus betegségem! fogamzásgátló tabelttát nem szedek, nem merek már semmit sem rákenni az arcomra!

        mielőbbi segítségét köszönöm!

         

        Tisztelettel

        egy pattanásoktól szenvedő nő

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanásos bőr témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a homeopátiás szereket nem ismerem, de antibiotikumokkal, lokális retinoidokkal nagyon sokat lehet segíteni. A Roaccutan lenne a leghatásosabb, de ha nem tolerálja, akkor csak lassan lehet javítani az állapoton, és az eredmény sem olyan látványos.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-22 09:01:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy