• Viszketés és vírusfertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        December elején volt egy vírusfertőzésem.Ami már az elején viszketéssel társult egyidőben.Mielőtt a körzetit felkerestem volna elmentem a nőgyógyászhoz mert a nemi részen is viszketett.A hüvelyváladék másnap negatív lett.A körzeti orvos felírt antibiotikumot ami a vírus /vagy bakteriális / fertőzés tüneteit megszüntette.Mellé kaptam Telfastot a viszketésre.Amig a gyógyszert szedtem teljesen tünetmentes is voltam.Amint abbahagytam újra kezdődött.Ez testszerte mindenütt jelentkezett.A nemi szervnél csak a végbél környékén.Visszamentem a körzetihez és csináltatott egy labort.Vér,vizelet, féregpete vizsgálatra.A féregpete negatív lett.A vérvizsgálatnál három eltérő, mégpedig a sülly:28 , a cukor 6,2 , az eosinofil 11 lett. A vizeletben a Leu víz 500, és fvs 120.Megint beszedtem egy doboz antibiotikumot mire a vizeletben helyreállt mindkét érték. A többivel az orvos nem foglalkozott.A viszketés továbbra is fenn állt.Elmentem a bőrgyógyászatra és mondták, hogy a Telfastot egy felet szedjek kétnaponként és elcomos krémet ,fürdőkrémet írtak fel.Ez a viszketés nem elviselhetetlen, van hogy csak a 6.napon kellett bevennem a gyógyszert. Ahol viszket ott kipirosodik egyidejűleg a bőr és egy pillanat múlva ahogy a viszketés elmúlik a pirosság visszamegy.A végbél körül is nem állandóan érzem hanem egyszer kétszer egy nap enyhén.Máshol nem érzek semmi tünetet.Ha belső szervből indulna ki csak volna tünete valami más is ? Szedjem türelmesen a Telfastot és majd elmúlik? A Leu víz az mit jelöl pontosan? Köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a viszketés témában

        Tisztelt kérdező!

        Igen, szedje a Telfastot, mert az emelkedett eosinophil érték miatt allergiás komponense is van a betegségének. Ha nem múlnak a tünetek, keressen fel Allergológia Szakrendelést! A Leu víz. a vizeletben a fehérvérsejtek számát jelöli.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-23 16:33:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés