• Vírusos szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, Doktor Úr!

        A  2 1/2 éves kisunokámon  a bőrgyógyász szerint vírusos szemölcsök vannak, már

        kb.3 hónapja . amikor még csak kevés volt rajta elvitték a bőrgyógyászhoz.

        Kapott rá valami erős ecsetelőt /a nevét nem tudom/, de csak a szemölcsre szabad cseppenteni mert felmarná a bőrét, 3 nap mulva krémmel kell bekenni ,azt is ott írták fel. Szegény kicsit ,le kell fogni annyira fáj neki.Ami aggaszt minket, hogy még az elsők sem multak el és egyre több van a testén. Nagyon aggódunk emiatt.

        Egyébként tej és szójaallergiás is, természetesen szigorú diétán van a bölcsődében is.

        Nagyon csodálkoztam mikor kiderült, hogy vírusos szemölcs van rajta, és azt mondta a Doktornő, hogy nyugodtan mehet közösségbe.

        Szeretném ha valaki megmondaná, hogy mikor és hogyan fog ez elmúlni, hová lehet még fordulni ezzel a problémával.

        Kérem segítsenek.

        Tisztelettel  és köszönettel:

          Egy aggódó nagymama

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Kedves Aggódó Nagymama!

        A kisgyermekeknek az immunrendszere még nincs teljesen kifejlődve, ezért alakulnak ki rajtuk könnyebben vírusos szemölcsök. Nyugodtan forduljon valamelyik Bőrklinika Kozmetológia Szakrendeléséhez, biztosan tudnak segíteni.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-21 10:01:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy