• Bőrgyógyászati probléma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Már pár hónappal ezelőtt írtam önnek,mert a combtöveimben kelések alakultak ki,amiből véres-gennyes váladék folyt!Azt a tanácsot kaptam,hogy menjek el egy bőrgyógyászhoz! El is mentem,ő elküldött vérvételre és írt fel kenőcsöket meg gyógyszert!A vérvétel szinte semmilyen problémát nem mutatott,így a doktor nő azt mondta,hogy nem tudja,hogy mitől jöttek ki ezek a kelések! De az én problémám az,hogy még mostsem látom,hogy múlnának elfelé!Több nem jött ki azóta,mióta kenem,de viszont iszonyatosan fájnak és nem fakadnak ki! Mit tehetnék? Menjek vissza a bőrgyógyászhoz? Vagy keressek fel egy másikat? Ön esetleg nem tudna valamilyen kenőcsöt ajánlani? Teljesen tanácstalan vagyok és az állandó fájdalom már kikészít! Kérem segítsen nekem! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        A leírtak alapján nagyon makacsnak tűnik az az elváltozás, mely önnél kialakult. Bár internetes leírás alapján, vizsgálat és kórtörténet nélkül diagnózist nem tudok felállítani, illetve a kezelőorvos által javasolt terápiát sem ismerem, de a leírtak alapján bakteriális fertőzés, talán verejtékmirigy-gyulladás gyanúja merül fel.

        Sajnos sok esetben a bakteriális fertőzéseknél az elsőként választott antibiotikum nem hatásos, ilyenkor váltani kell. Az is szóba jön, hogy mintát vesz a kezelőorvos a sebváladékból, azt kitenyésztik és gyógyszer-érzékenység szempontjából vizsgálják.

        Azt tanácsolom, hogy keresse fel újból kezelőorvosát, ha benne elvesztette a bizalmát, akkor egy másik kollegát, aki módosítani tud a kezelésen, illetve további vizsgálatot tud végezni.

        Jó egészséget kívánok! Amennyiben sikerül kideríteni a betegség okát és a korrekt kezelés elindult, kérem, tájékoztasson.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-08-04 09:31:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés