Bőrbetegség

Tisztelt Doktor úr/nő! Nemrég érdeklődtem a makkomon lévő kiütéssel kapcsolatban, azóta a lábamon és a hónomalján is megjelent és hámosodik, pikkelyesedik, de nem fáj nem viszket.Biztos mosószer allergia? Flucinar  vagy mosdókenőcs jó esetleg?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza kiütés témában

Tisztelt Kérdező!

Ha már generalizálódnak a tünetek, az a legjobb, hogy személyesen bőrgyógyászhoz fordul, mert az önkezelés nem szokott jóra vezetni, az okot kell kideríteni, addig a Flucinart megpróbálhatja.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. január 11., 18:42; Megválaszolva: 2009. január 11., 18:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés