Bőrbetegség

Tisztelt Doktor úr/nő! Nemrég érdeklődtem a makkomon lévő kiütéssel kapcsolatban, azóta a lábamon és a hónomalján is megjelent és hámosodik, pikkelyesedik, de nem fáj nem viszket.Biztos mosószer allergia? Flucinar  vagy mosdókenőcs jó esetleg?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza kiütés témában

Tisztelt Kérdező!

Ha már generalizálódnak a tünetek, az a legjobb, hogy személyesen bőrgyógyászhoz fordul, mert az önkezelés nem szokott jóra vezetni, az okot kell kideríteni, addig a Flucinart megpróbálhatja.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. január 11., 18:42; Megválaszolva: 2009. január 11., 18:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőr alatti kiütés
viszkető foltok
Tisztelt Doktornő! tanácsot szeretnék kérni a képen látható tünetre, ami olyan mintha beütöttem volna és belilult a bőröm, pedig nem. Kb. 3 hete...
Bőrgomba?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 9 hónapos kislányom mellkasán piros foltok jelentek meg kb. 2 hete. Először azt hittük ez is ekcéma, meglévő...
Mi lehet ez?
Üdvözlöm! 1 hete kezdődött 2-3 kiütéssel ez viszketett majd, megvakartam ezáltal megnövekedett azóta próbáltam fenistil gellel illetve elocolm...
Kiütések
Egy évvel ezelőtt a hátam nagy részén pirosas kiütések jelentek meg (különböző méretűek, a kiütések szélén kis kitüremkedéssel) A...