• Napgomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő Már vagy 2 éve van a hasamon napgomba , 1 éve kezdtem kezelni.Már nagyon sok mindent kipróbáltam rá amit felirtak (krém,sampon stb) , de semmi nem használ. Úgy 2 hónapja kezelem Terbisil 1% al.Semmit nem segít.Van hogy elkezd javulni ugy 1 hétig javulgat szépen , de kb 2 nap alatt visszaromlik ugyanolyan rossz állatpotba ha nem rosszabba...pedig egy napot sem hagyok ki , tisztálkodok rendesen,ruhát cserélek naponta 2X!...Teljesen létségbe vagyok esve :( .. Azt hallottam hogy hogyha ennyire nem gyógyul akkor esetleg lehetne gyógyszert bevenni rá.Viszont mikor legutobb voltam bőrgyógyásznál azt mondta nem lehet.Pedig talán végre ez segíthetne :(.Hol lehet feliratni és mikor írják fel ? 17/L

        WEBBeteg szakértő válasza a napgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet rá gyógyszert szedni, ha indokolt a bőrgyógyászati szakrendeléseken felírják.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-03 11:20:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés